Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

   Mariager Fjord, Ørnedalsbugten. Lørdag formiddag startede køligt, men sluttede med sol...

110319_outlaw_is

Endelig ser det ud til at vinteren slipper sit tag. Vandet er dog kun en enkelt grad, men til gengæld klart og algefrit. 

Da jeg ankom lidt før kl. otte, var der kun en enkelt anden lystfisker i sving med fluestangen. Søsatte ved naturcampingpladsen og fiskede mig østpå i gennem Ørnedalsbugten. 

Fiskede både over dybere vand og tæt under land og mærkede et par fisk "skubbe" til fluen, dog uden at blive hængende. 

Der skulle da også gå næsten en time før end første ørred kom ind og vende - en trind blank ørred omkring de 40 cm. tog fluen på mindre end en meter vand!

Det blev til i alt tre konditionsstærke ørreder, der alle blev genudsat. Dejligt at se, at den lange vinter og den "lange istid" tilsyneladende ikke har afmagret ørrederne!

110319_orred

Dagens anden ørred, en fjordørred der ikke har været oppe at gyde!

110319_grej_fluer

Grej og fluer til foråret fiskeri på kysten og i fjorden...{jcomments on}

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com