Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

   Smukt vejr og vanskelige fisk....
110409_Soren_tommy
Vi holder pause og får en god snak med Tommy der har været på fjorden siden kl. 6 morgen...

Er sammen med Søren Nielsen, der for få dage siden har modtaget sin nye Dave Scadden Escape letvægt pontonbåd. Vi kører til Stines Minde, hvor det gælder den første tur i den nye båd.

Efter lidt små justeringer føler Søren sig dus med fartøjet - nu skal der fiskes.... De første par timer hverken mærker eller ser vi noget til ørrederne. Først efter en snak med Tommy Lundbæk, som har været ude siden solopgang, ser vi en smule aktivitet i overfladen. 

Ørrederne har i dag bestemt sig for at være yderst forsigtige. Fluen bliver godt nok taget og ørrederne er på 5-6 sekunder... Har et enkelt løsere tilbud og 4 afhoppere inden jeg fanger første ørred. Det bliver til endnu en genudsætningsfisk inden vi sidst på eftermiddagen sætter kursen hjemad. Ansigt og hænder er solet godt igennem på denne overraskende smukke forårsdag, hvor jeg også kunne nyde synet af de blå anemoner...{jcomments on} 

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com