Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

   Mariager Fjord ved Hadsund. Fiskede nogle timer sammen med Kent Grooth og Jakob Albertsen...
110425_jakob_rema
Rema købmanden fra Mariager Jakob Albertsen nyder morgenkaffen og venter på fiskene.
Vi mødtes klokken 5.00 ved Hadsund nord. Vandet var svagt stigende og vi målte temperaturen til 12 grader - en stigning på 5-6 grader på mindre en en uge! 
Fiskede ikke længe før end jeg så et par hornfisk boltre sig i overfladen. Havde senere en på. Jakob havde også fat i en fin hornfisk der sloges bragt!
Ørrederne var ikke i morgenhumør, og vi skulle da over vandvendingen før end vi, midt under kaffen, så den første bryde overfladen. På trods af vi så og fiskede til en del ørrederne lykkes det ikke at lokke nogle seriøst på fluen. 
Bemærkede at varmen har fået brunalgerne til at vokse vildt. Flere steder var overfladen dækket og det var næsten umuligt at fiske. {jcomments on} 

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com