Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

    Tid til morgenfiskeri....
110531_morgen_kongsdal 
Mariager Fjord, Kongsdal. For mig er sommeren ensbetydende med morgenfiskeri. Startede i morgen med en "før job tur" 

Var fremme ved fjorden lidt over fire og havde grejet klar og båden i vandet på den rigtige side af halv fem. Der var en smule vind og lidt bølger fra østlig retning. Snart blev det dog helt vindstille. Lagde ud med at se et par ørreder i overfladen, men havde mest kontakt til hornfiskene. Fangede helt under land en dejlig lille tyksak på omkring 45 cm. som nænsomt blev genudsat i sit rette element! Var igen i land kl. 07.00 og nåede også på kontoret inden kl. 8.00.

En rigtig god måde at starte en god dag på! {jcomments on} 

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com