Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Mariager Fjord, Ørnedalsbugten
110613_morgen_ornedalen_lars_andersen
Smuk morgen, men vandmiljøet er bestemt ikke i orden!

Lars Andersen var med på morgenens tur i den indre del af Mariager Fjord. Efter flere tilbagemeldinger var vi spændte på at se fjorden nærmere efter. Søsatte i Ørnedalsbugten og krydsede fjorden for at søge efter fiskbare ørreder på nordsiden. Krydsede igen fjorden ved Bramslev. 

Konstaterede snart, at der var store lommer med rødligt algefyldt vand, mens andre områder havde frisk klart vand. Under land er der masser af kutlinge, hundestejler og fjordrejer. Lidt længere ude, fra 1 - 2 meter vand var sigtbarheden som i en kop tynd kaffe.  Så i alt fem ørreder, men havde kun lejlighed til at præsenterer fluen nogenlunde seriøst til en enkelt. 

Så forøvrigt også kun en enkelt garnkæde blive røgtet..... Tror vi skal håbe på en blæsende kølig sommer og mild blæsende vinter....! 

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com