Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

110810_mariager_orred_under_vand
Som det fremgår af billedet har de seneste dages ruskvejr og højvande gjort godt for fjorden.

Efter et møde i Valgård lå det ligesom i den friske vind, at der skulle fiskes et par timer i Mariager Fjord. Fandt lidt læ ved Hobro og fiskede ikke længe før end jeg så en fisk i overfladen på godt en halvmeter vand. Et par kast senere blev overfladefluen taget kontant, og et par efterfølgende spring afslørede en flot sommerfarvet ørred på omkring 50 cm.

Bemærkede at der er flere af de rusefiskere der målrettet satser på at få de sidste ål opfisket, der har taget lidt forskud på sæsonen (før den 16. august må der ikke fiskes med ruser i Mariager Fjord). Der er ikke noget nyt i sommeruser og jeg kan stærkt anbefale, at fiskerikontrollen kikke forbi i løbet af ugen!  

Langs kanten var der masser af fjordrejer og kutlinge. Dejligt med en blæsende sommer!{jcomments on}

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com