Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

    Mariager Fjord, Ørnedalsbugten
110820_mong_hobro
Henrik Minor Vedel, bedre kendt som Mong, strækker armene godt ud for at få sin ørred præsenteret bedst muligt! 
Kørte til Ørnedalsbugten hvor jeg mødte den muntre trio: Dansenegeren, Ævle Bævle og Mong, der allerede var ankommet fredag og som havde indrettet sig for natten i et af de kommunale shelters. 

Så med det samme, at der er sat godt med ruser, og at vi mange steder ikke har en chance for at fiske og holde afstandskravet. Utroligt så intensivt der fiskes efter den udrydningstruede ål, men der selvfølgelig penge i fangsten! Fiskede igennem Ørnedalsbugten og lagde ud med en hornfisk. Så et par ørreder hoppe fri af vandet, havde i kort tid en på fluen. Sluttede med at fange og genudsætte en mindre fisk på omkring de 40 centimeter.

Fik snakket om pontonbåde, fluer og grej. Gav Mong en af mine fluer som jeg havde forsynet med ProFlytyers nyeste skud på produktstammen; et rødt gummihoved. Fluen virkede og Mong fangede 4 ørreder i rap på testfluen - mon ikke der kommer en kommentar fra en af de glade drenge? {jcomments on}

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com