Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish SwedishMariger Fjord, Vive
120420_vive
 Fra en kølig blæsende eftermiddag med et par hug og et par enkelte fisk!

Du har sikkert også prøvet at finde læ, for blot at konstatere at vinden tilsyneladende følger fjorden; på sydsiden står vinden på og på nordsiden er der også pålandsvind...

Ikke fordi jeg har noget mod lidt vind, der ofte får ørrederne til at hugge fluen mere aggressivt. Nogen gange er det dog bare dejligt med lidt læ!

Endte ved Vive hvor pontonbåden blev rigget til og søsat. Gennemfiskede det meste af bugten og lagde ud med et par småhug og lidt efterfølgere.

Vandet var overraskende klart og der var absolut ingen flydende alger eller grøde, som vi ellers tit ofte oplever det på denne årstid. På det lave vand var der masser af kutlinge og et par enkelte børste orm viste sig også.

Havde to mindre ørreder inde og "hilse på" og sandsynligvis og fat i en hornfisk, inden jeg lidt over seks vendte hjem mod Skytten.  

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com