Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish
Mariager Fjord ved Hadsund

120620_mariager 
Fra en smuk, men lidt kølig morgen...

Go' morgen!
Da jeg ankom ved halvfiretiden kunne jeg se en natmand med lys i pandelampen på det lille rev. Om natten havde kastet fisk af sig, fik jeg imidlertid ikke vished om i det han sluttede sit fiskeri og kørte inden jeg fik pakket ud og kom i vandet. 

Så med det samme, at der var masser af de små røde, og meget livlige, børsteorm i overfladen. Så også en ørred bryde overfladen.... Havde endnu ikke fået trukket flueline af hjulet og kunne derfor ikke foretage et hurtigt kast. 

Ørreden viste sig snart igen og nu havde jeg fluen og "kastelængden" parat. Hugget kom efter jeg havde indtaget mindre end en meter line. Ørreden tog et par luftture inden jeg fik den ind til billede og genudsætning. 

Hørte et par påhængsmotorer, bl.a. en der sejlede ind i morgendisen ved udløbet af Kastbjerg Å. Hørte efterfølgende en del bankelyde fra fisk (ørreder), der spællede i bunden af båden. Disen lå som sagt tæt ved åmundingen så jeg kunne ikke se jollen der kom vestfra....

Sluttede morgenens fiskeri lidt i seks og havde da haft et par hug og tre ørreder inde og vende. 

Børsteormene sværmede stadig lystigt. 

Findes der bedre måde at starte dagen og den kommende arbejdsdag på? {jcomments on} 

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com