Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Mandag den 11. november. Stevns, Kystvejen: Vejret var klaret op og vinden moderat da jeg besluttede at give strækket endnu en tur i pontonbåden.

131111 stevns rejeflue

Prøvede uden held diverse fluer, men ørrederne var enten forsvundet eller uinteresseret i mine gode tilbud. 

Netop som jeg nåede ned til stranden vendte vinden og i stedet for svag pålandsvind kunne jeg nu fiske til en sydlig fralandsvind. Vandet var stadig lidt uklart tæt på land, men ude bag revlen var det fint klart. 

På de lyse pletter kunne jeg tætte stimer af små mørke fisk på 2 -3 cm. Gætter på at det er sort kutling - men du har måske et bedre bud?

Fiskede små fem timer og prøvede med forskellige fluer både tæt på land og langt ude. Hverken så eller mærkede noget til ørrederne. Fik  til gengæld lidt sol i mit efterhånden lidt blege ansigt. Også dejligt at tjekke bundforholdende grundigt igennem. {jcomments on}

 

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!