Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Tak til Silkeborg Fluebinderlaug for et godt arrangement!  

Endnu engang har de engagerede fok i Silkeborg Fluebinder Laug afholdt et godt træf...

130102 sillkeborg fluer

Dejligt at møde engagerede fluebindere i alle aldre...

I smukke omgivelser

Lokalerne i Aqua Centeret i Silkeborg, som er fyldt med akvarier, naturbilleder og diverse udstoppede fugle, pattedyr og fisk, udgør den perfekte og mest stemningsfyldte base for Silkeborg Fluebinder Laug åbne fluebindingskonkurrence og klubbens ugentlige fluebindingsaften.

Igen i år havde foreningen indbudt til åben fluebindingskonkurrence med vægten lagt på den gode stemning. Som vanligt kunne men selv beslutte hvilken fluer man ønskede at binde i følgende klasser: Tørflue, vådflue, nymfe, kystflue, geddeflue, super realistisk, moderne og klassisk laks.

Fluerne 

Dejligt at opleve hvorledes Silkeborg Fluebinder Laug formår at engagere ungdommen, der hvad angår bindeteknik er fuldt på højde eller snarere dygtige end os lidt ældre... Valgte selv at binde en Hardy Favourite (traditionel vådflue hvor jeg valgte at ribbe påfuglehernen inden jeg tørnede kroppen for bedre holdbarhed) og en Light Hendrickson i traditionel Catskill style som skulle vise sig at komme i rigtig hård konkurrence på denne smukke vinterdag.

Præmier 

Foreningens ildsjæl, Børge Erland Jensen og de søde damer i køkkenet sørgede for at alle følte sig veltilpasse og blev guidet godt gennem dagen.

Mere om dagen, resultaterne og præmier følger snarest HER