Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Årets fluebinder og fluebindingsmateriale

Fluebinderdagene blev en stor succes, som det er besluttet at gentage i 2014. For at samle forslag og dele erfaringer, er der oprettet en facebookside hvor alle der vil følge med i forberedelserne eller bidrage med forslag, kan tilmelde sig.

130217 aarets fluebinder materiale

Børge Erland fra Silkeborg Fluebinder Laug og mændende bag Pro 3D Shrimp Shell kan se frem til en guidet tur i den 2-personers pontonbåd efter eget valg! 

Årets fluebinder og fluebindingsmateriale

I forbindelse med Fluefiskerdagenene i Randers der blev afholdt den 16. -17. februar i Randers Naturcenter, blev Børge Erland Jensen kåret som årets fluebinder og Pro 3D Shrimp Shell kåret som årets fluebindingsmateriale.

Børge Erland Jensen

Erik Dalhberg skriver i sin anbefaling: “Jeg vil meget gerne nominer en mand, som gennem hele livet, har givet alle andre kredit, støtte. Børge Erland er som et leksikon og kan binde alle pyper helt unikt uden at  reklamere for egen person”. 

De fleste af os kender Børge Erland fra Silkeborg Fluebinderlaug. Men Børge Erland har gennem et langt liv været en inspirationskilde, mentor  og igangsætter for rigtigt mange fluebindere som således er kommet godt i gang med binderiet og fiskeriet. Senest er fire unge fluebindere fra Silkeborg således udtaget til DM i fluebinding. 

Pro 3D Shrimp Shell

De gæve, kreative, bindegale og meget aktive Pro Sportsfisher bagmænd, som vi kender som Morten Bundgaard og Søren Flarup, fandt i 2012 ud af, at printe meget naturtro rejeskjold og på den måde gøre bindingen af de mest velfangende og naturtro rejefluer til en leg for os mere dødelige fluebindere, der mest af alt er til fiskefluer. 

Pro 3D Shrimp Shell der fåes i flere størrelser og farver er på rekord tid blevet adopteret af både indenlandske og udenlandske fluebindere.  

Udover anerkendelsen på dagen, har begge prismodtagere modtaget et "gavebevis" der giver ret til en guidet tur i min 2-personers pontonbåd. 

God stemning både lørdag og søndag 

130216 Fluedage lordag

Mange besøgende og rigtig god stemning på førstedage for Fluefiskerdagene i Randers!

Lige fra morgenstunden var der fyldt godt op i både grejhuset og fluebinderhuset. Også til foredragene var der mange interesserede tilhørere. Ialt kikkede mere end 500 forbi Naturcenteret denne skønne vinterweekend!{jcomments on}

Fluefiskerdage

10.02.2018

Glæd dig til Fluefiskerdagene den 10. - 11. februarLink:
Fluefiskerdage i Randers