Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Årets fluebinder og fluebindingsmateriale

Fluebinderdagene blev en stor succes, som det er besluttet at gentage i 2014. For at samle forslag og dele erfaringer, er der oprettet en facebookside hvor alle der vil følge med i forberedelserne eller bidrage med forslag, kan tilmelde sig.

130217 aarets fluebinder materiale

Børge Erland fra Silkeborg Fluebinder Laug og mændende bag Pro 3D Shrimp Shell kan se frem til en guidet tur i den 2-personers pontonbåd efter eget valg! 

Årets fluebinder og fluebindingsmateriale

I forbindelse med Fluefiskerdagenene i Randers der blev afholdt den 16. -17. februar i Randers Naturcenter, blev Børge Erland Jensen kåret som årets fluebinder og Pro 3D Shrimp Shell kåret som årets fluebindingsmateriale.

Børge Erland Jensen

Erik Dalhberg skriver i sin anbefaling: “Jeg vil meget gerne nominer en mand, som gennem hele livet, har givet alle andre kredit, støtte. Børge Erland er som et leksikon og kan binde alle pyper helt unikt uden at  reklamere for egen person”. 

De fleste af os kender Børge Erland fra Silkeborg Fluebinderlaug. Men Børge Erland har gennem et langt liv været en inspirationskilde, mentor  og igangsætter for rigtigt mange fluebindere som således er kommet godt i gang med binderiet og fiskeriet. Senest er fire unge fluebindere fra Silkeborg således udtaget til DM i fluebinding. 

Pro 3D Shrimp Shell

De gæve, kreative, bindegale og meget aktive Pro Sportsfisher bagmænd, som vi kender som Morten Bundgaard og Søren Flarup, fandt i 2012 ud af, at printe meget naturtro rejeskjold og på den måde gøre bindingen af de mest velfangende og naturtro rejefluer til en leg for os mere dødelige fluebindere, der mest af alt er til fiskefluer. 

Pro 3D Shrimp Shell der fåes i flere størrelser og farver er på rekord tid blevet adopteret af både indenlandske og udenlandske fluebindere.  

Udover anerkendelsen på dagen, har begge prismodtagere modtaget et "gavebevis" der giver ret til en guidet tur i min 2-personers pontonbåd. 

God stemning både lørdag og søndag 

130216 Fluedage lordag

Mange besøgende og rigtig god stemning på førstedage for Fluefiskerdagene i Randers!

Lige fra morgenstunden var der fyldt godt op i både grejhuset og fluebinderhuset. Også til foredragene var der mange interesserede tilhørere. Ialt kikkede mere end 500 forbi Naturcenteret denne skønne vinterweekend!{jcomments on}

Kommunalvalg 2017

21.11.2017

Bor du i Randers, er valget LETH Stem på Henrik Leth nr. 6 - Socialdemokraterne, Randers Kommune

Time remainingCountdown
expired

kv17 leth

Jeg er opstillet til byrådet i Randers og er nr. 6 på den Socialdemokratiske liste.

Natur og miljø i punkter!

Politisk og i byrådet vil jeg arbejde for følgende:

  • Større fokus på kommunens vandløb. Skal vedligeholdes og forbedres således målsætningen opfyldes.
  • Svejstrup Bæk. Rørlægning fjernes, etablering af sandfang og flere gydepladser. Vedligeholdelsen overdrages til Randers Produktionsskole (eleverne).
  • Registrering af brugere og kvoter for fangst. Renovering af broerne.
  • Randers Fjord. Bedre adgang. Etablering af stenrev.
  • Fussing Sø. Bedre adgang. Fiskeriet bør reguleres i lighed med de fleste øvrige statsejede søer. 
  • Sikring af vores grundvand. Pesticid forbud i følsomme områder. Støtte omlægning til økologi.

Se mine film på You Tube 

KV17: Grønt valggrundlag

ALTINGET  - Kandidattest

AMTSAVISEN - Kandidattest

- ØKOVALG 2017 RANDERS 

- KV17: DANSK METAL

- SOCIALPOLITISK Kandidattest