Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Vores svenske venner er til fluefiskeri og har interesse i pontonbåde. 

Mens temperaturen holder sig irriterende under nullet og geddesæsonen bogstaveligt talt fryser til, tog jeg sammen med Lars Andersen og Morten Bundgaard til fluefiskemesse i Ørebro i Sverige.

130316-messe-sverige1

Det var både inspirerede og lærerigt at møde svenske og norske fluefiskere og fluebindere.

130316 sverige messe1

Var specielt imponeret over 15 årige Emma Lindgren fra Stockholm der bandt fluer, der ville få enhver Naphans til at bryde ud i skønsang. 

Min opgave på messen var at holde to foredrag. Et om pontonbåde, og pontonbådsfiskeri og et om fluefiskeri i Danmark. Var naturligvis lidt nervøs for om det gik sprogligt og om jeg fik mine budskaber igennem. Tror det lykkedes, bl.a. på baggrund af de mange spørgsmål og kommentarer jeg efterfølgende fik. Udover foredragene bandt jeg rejefluer med de populære Pro rygskjolde.

Stephan Nielsen, indehaveren af Sporting i Ørebro og arrangør af messen, var meget begejstret for interessen og meldt efterfølgende ud at arrangementet vil blive gentaget i 2014. 

Lars Andersen fra Anderson Pontoon, der havde et par demobåde på messen, var også tilfreds og fortæller, at han i den nærmeste fremtid forventer flere svenskere blandt de mange tilfredse kunder. 

Morten Bundgaard fra Pro Sportfisher, var ligeledes tilfreds. Specielt kunne han mærke den store interesse for året fluebindingsmateriale; de nye rejerygskjolde der leveres i fem størrelser og farver. 

Nu venter vi så bare på foråret, og på at fiskesæsonen for alvor bliver skudt igang. 

Fluefiskerdage

10.02.2018

Glæd dig til Fluefiskerdagene den 10. - 11. februarLink:
Fluefiskerdage i Randers