Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Lørdag den 17. august 2013. Gudenåen og Randers Naturcenter. Mellem 700 og 800 besøgte Randers Naturcenter der dannede de perfekte rammer om en skøn dag med masser af aktiviteter til store og små.

 

130817 gudenaadag1

Rasmus Hansen bliver intrueret i kast med fluestang. I øvrigt var der rigtigt mange der ønskede at blive introduceret til fluefiskeri og kast. I forbindelse med kasteinstruktionen blev der afholdt en lille præcisionskastekonurrence. Vinderen af et fluefiskesæt fra Lystfisk.dk og A. Jensen blev Leif Christensen fra Hadsten, der var dygtig at ramme håndklædet og blive udtrukket som vinder. 

130817 gudenaadag2

Der var god gang med at fange og undersøge det liv der er i den lille dam. Flere blev overrasket over hvad der gennem sig under overfladen!

130817 gudenaadag3

Indendørs var der mulighed for at prøve at binde en flue...

130817 gudenaadag4

Lars Andersen havde også travlt med at demonstrere sine fine pontonbåde. De fleste blev positivt overrasket over hvor let det er at manøvrere et af de små fartøjer.

130817 gudenaadag5

Sved på panden: Jan Steffensen havde rigeligt at se til med at få igangsat en ny genration af fluebindere. 

130817 gudenaadag6

Rasmus Hansen fik finpudset kastestilen og bundet sine første fluer så nu gælder bare om at komme ud!

130817 gudenaadag7

Naturcenterets to velsejlende både sejlede konstant hvorved rigtig mange fik lov til at opleve Randers og Gudenåen fra en ny vinkel.{jcomments on}