Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Lørdag den 23. november 2013. For første gang skal Niels Henning Andersen fra Bogense på Fyn prøve sin nye pontonbåd. 

131123 koerestol ponton1

Selv om det var koldt og fugtigt gik det godt med at få samlet og klargjort pontonbåden. Snart kunne der køres ned af rampen ved pladsen i Voer og snart kunne Niels Henning Andersen sejle frit på Randers Fjord.  

131123 koerestol ponton2

Elmotoren der har batteriet siddende som toplåg, gav allerede på halv gas den specielbyggede pontonbåd en god fart og manøvredygtighed. 

En verdenspremiere på Randers Fjord

Lars Andersen, manden bag de efterhånden velkendte grønlige pontonbåde, som senest kunne opledes i "Nak og æd en gedde", har i mere end et halv år arbejdet på en ægte udviklingsopgave - en pontonbåd som kan samles, klargøres og benyttes af en kørestolsbruger, der er lammet fra navlet og nedefter. 

I dag skulle anstrengelserne så stå deres prøve, og det skulle vise sig om båden kunne håndteres. 

Alt lykkedes, selv om det både var blæsende og koldt. Snart var kunden, Niels Henning Andersen godt sejlende. Og selv turen op ad den relativt stejle rampe førløb godt og "gav varmen", som Niels selv udtrykte det! {jcomments on} 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd.  Kasteinstruktion og fisketeknik.
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!