Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Bemærk: Ny dato! Tirsdag den 3. marts, klokken 17.00 sættes der fokus på fluegedder ved et fyraftensarrangement hos Lystfisk.dk i Randers.

2015 gedde lystfisk

Gedder er de seneste år også blevet en særdeles populær fluefisk.

Program

Gennemgang af flueline, flydende og synkeline, forfang og wire. Her vil jeg vise og demonstrere forskellige muligheder der passer til eksempelvis poppers, rørfluer og almindelige krogfluer. Under punktet, vil der være mulighed for selv at prøve at rigge forfang og grej til!

Fluer

Her vil jeg forklare brugen af store flashfluer, poppers, divers og fluer til klart vand. Jeg medbringer mine æsker så du kan kikke nærmere på herligheden og måske blive inspireret. 

Fiskepladser året rundt 

Vi diskutere geddens opholdssteder året rundt. Kommer ligeledes ind på lidt biologi og de populære brakvandsgedder som vi finder i Bredningen, Stege Nor, omkring Møn og langs den svenske østersøkyst. 

Arrangementet vil vare et par timer og der er gratis adgang!

{jcomments on}

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd.  Kasteinstruktion og fisketeknik.
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!