Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

150312 stor orred rds fjord

Fisk som denne smukke havørred kan kun give Randers positiv omtale.

Alle kommuner arbejder med branding. Det gælder om at tiltrække virksomheder og skattebetalende borgere.

Havn, motorvej, jernbane, boliger og uddannelsesmuligheder gør allerede i dag Randers til en attraktiv kommune. Bylivet, og det at vi er en del af det østjyske vækområde, er også med på positivlisten.

Fjorden og åen

 Gudenåen og fjorden er imidlertid også en del af den gode historie. 

Når der fanges flotte fisk og der vises billeder af glæde lystfiskere, er det god nyhed og en rigtig flot reklame for vores område!

Den gode nyhed er også, at fiskeriet kan blive endnu bedre blandt andet ved en fritløbende Gudenå og et hovedeftersyn at samtlige gydevandløb der har tilknytning til fjorden!

Specielt et serviceeftersyn og en nødvendig udbedring af gydevandløbene, er ikke et projekt der behøver at have lange udsigter, dræne kommunekassen eller nødvendiggør politiske armbøjninger. Her kunne man med det samme gå igang! 

Visionen må her være, at alle vandløb med tilknytning og gydepotentiale til Randers Fjord er i bedst mulige tilstand.

 {jcomments on}

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd.  Kasteinstruktion og fisketeknik.
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!