Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

2015 gudenaadag

Jan Steffensen i gang med juniorer der ønsker at lære fluebinding... Igen i år afholdes der Store Gudenådag med gode oplevelser og inspirati

Program 

Lørdag den 15. august kl 10:00 - 15:00 i Randers Naturcenter. Gratis adgang. 

Randers Naturcenter vil for 3. gang afholde Store Gudenådag og har i samarbejde med lokale foreninger arrangeret en herlig familiedag med muligheder for aktive oplevelser til hele familien.

For nuværende og kommende lysfiskere, vil der være instruktion og gode råd.

Gælder det fluefiskeriet, vil der være mulighed for at prøve at  binde et par fluer under kyndig instruktion. Ligeledes vil der være mulighed for at få nogle gode råd og kasteinstruktion – medbring gerne din egen stang!

Et særligt fokus vil der være på sejlads, og alt disponibelt mandskab sættes ind i kanoer, kajakker og både – så kom og vær med og få en helt anderledes oplevelse af Gudenåen, når naturen ses fra søsiden. Billetter til sejlads med de forskellige bådtyper kan gratis afhentes på Naturcenteret på selve dagen efter ”først til mølle princippet”.

Mødested: Randers Naturcenter, Gudenåvej 20, Randers NV.

Medbring: Udetøj og gerne en madkurv. Tænk især over påklædning, hvis du gerne vil med i kano eller kajak!.

Arrangør:Randers Naturcenter, Historisk Værksted, Natur og Ungdom, Randers afdelingen, Fluefiskerklubben i Randers, Sportsfiskerklubben i Randers, Fjordfolket Naturpark Randers Fjord, Randers Fjord Feriecenter, Randers kommune.

{jcomments on}