Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

151123 dryflies

Fine tørfluer klar til salg!

Lokale fluer

Mange fluefiskere binder selv deres fluer. Smukke og velfangende fluer forlader hver dag bindestikket til fordel for en plads i flueæsken! Er du ikke selv fluebinder, må du oftest "nøjes" med masseproducerede fluer bundet under sydlige himmelstrøg. Købefluerne fanger fisk og de er ofte ganske flot bundet, men de har ikke "sjæl" og de samme lokale rødder, som de fluer der udbydes på fliesforsale.dk

For sælgere og købere

Fliesforsale.dk er et koncept, hvor du som fluebinder kan oprette en profil med henblik på salg af fluer.

Som køber kan du bestille fluer hos den fluebinder du måske kender fra din omgangskreds, fra magasiner og nettet! Med et par enkelte "klik" kan du bestille de ønskede fluer. 

Kort sagt!

Fluebinderne på fliesforsale.dk er alle, uden undtagelse passionerede fluefiskere, der primært binder fluer for fornøjelse og hobby. 

Når du køber og fisker med fluer fra fliesforsale.dk, er det mange års erfaringer ved fiskevand og bindestik du binder på forfanget og præsentere for fisken! 

Omkring levering af dine fluer, som typisk bindes efter du har bestilt, må du forvente en leveringstid i henhold bestillingen.

Kik forbi!

Fliesforsale.dk er stadig under opbakning og der vil løbende blive oploadet langt flere fluebindere og fluer. Også småfejl vil blive rettet efterhånden de opdages! Kik forbi på www.fliesforsale.dk