Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Brakvand Flyfishing Tours - vi fisker fra den super lækre Anderson Pontonguide_two_pontoon_2Der fiskes efter gedde imellem grøde og åkander på en varm sommerdag. Chancerne er dog langt bedre i vinterhalvåret! Som noget nyt tilbyder jeg nu guidede ture i en specielt designet og bygget Anderson Pontonbåd. Oplev Gudenåen, Mariager Fjord, Randers Fjord eller Djurslands kyst på en helt ny, afslappet og givtig måde!

Jeg viser dig standpladserne
Forestil dig, at du drifter ned ad Gudenåen. Det eneste, du skal koncentrere dig om er at placere din flue over geddens standpladser (dem peger jeg ud for dig) og i øvrigt nyde den smukke natur! Ud over at give tips om standpladser m.v. holder jeg båden i den bedste position i forhold til fiskepladser og vind.

Kom på kastehold af fisken
Eller hvad med en tur på fjorden eller kysten, hvor jeg sørger for, at du hele tiden er i den bedste position for kast og fangst. Ikke noget med at spekulere på glatte sten eller blød bund – du kan koncentrere dig om fiskeriet!
Jeg har selvfølgelig også oppustelig redningsvest til dig!

Oplevelsesture
PS!
Jeg arrangerer også gerne foto og oplevelsesture.

Kontakt mig gerne for yderligere oplysninger og en snak om bedste tidspunkter for din drømmetur!

guide_two_pers
Selv om fysikken ikke er helt i top, kan du nu komme på tur, hvor det eneste du skal tænke på er at fiske. Jeg holder dig i position over de bedste pladser!{jcomments on}