Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Konceptdesign med vildt som det gennemgående tema! 
foliefisk 
Bilen holder så Glemstrup Sø kan ses i spejlbilledet. Jo, jeg skal på geddefiskeri!


Men nu også med fisk til lystfiskerne!

by Brorson designer og producerer tidløst boligtilbehør og livsstilsprodukter, hvor natur- og vildtmotiver er det gennemgående tema.

Produkterne sælges hos alle landets førende jagt- og fiskeriforhandlere og på www.bybrorson.dk


Konceptdesignet i by Brorson livsstilsprodukter kendetegnes af oplevelser og iagttagelser baseret på erfaring og viden.

Ved at gengive de naturlige motiver i en grafisk forenkling, fremhæves disse meget tydeligt og på elegant vis får de deres helt eget specielle udtryk.

 

”Fra inspiration, fra første tanke til streg på papiret og til det færdige produkt bruger jeg meget tid på detaljer, farver, udtryk og former. Konceptet bag de forskellige grafiske motiver udvikler jeg på baggrund af mine oplevelser, iagttagelser, viden og historier” fortæller stifteren bag by Brorson, designer og jagtentusiast Rikke Brorson.

 

”Min produktsortiment omfatter lækre ting til boligen, bl.a. en vildtdug, bloklys, servietter, termokrus, dækkeservietter og sengelinned. Til livet udendørs fører jeg et bredt sortiment af f.eks. vildtfigurer til haven, vildtkroge og mange forskellige foliemærker til biler med skandinavisk vildt, jægere og forskellige fisk”

 

”Ud over produkter til jægere og andre med hang til vildt i hjemmet, har jeg også oplevet en massiv efterspørgsel på produkter til lystfiskere. Men det var på en direkte opfordring af Henrik Leth, www.brakvand.dk, at jeg begyndte at lave de første streger på tegningerne af 3 forskellige fisk.

I tæt samarbejde med Henrik Leth har jeg udviklet foliemærker i sølv og sort til biler med motiver af laks, ørred og gedde.

Selve folien er lavet i en ekstra god kvalitet, så den kan holde til at sidde på bilen og andre udsatte steder.”

 

Rikke Brorson slutter:

”Med foliemærkerne af fisk, kan man fortælle omverdenen, hvilke fisk, man nyder at bruge tid på i sit lystfiskerliv”{jcomments on}