Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

  • Nyt om miljø og fiskeri!

Godt arbejde på en smuk efterårsdag! 

Brugte søndag formiddag sammen med medlemmerne af vores lille forening. Dagens opgave var rense afløb og klargøre bækken til den forestående gydning. 


Efterårets opgave med at klargøre bæk og afløb er efterhånden blevet en god tradition. Igennem årerne, og det er efterhånden blevet til en del godt arbejde, som jeg med Bjarne Fries som makker har stået og haft ansvar for. 

I dag benytter vi udelukkende en rive til opgaven. 

Grus og sten løsnes og vi sørger for at bækken, der er en mindre en af slagsen med et pænt fald, samles i et løb hvor der også er skjul til de større ørreder, der snart kommer op for at gyde. 

Den kraftige strøm, som er samlet i et løb medvirker til at bækken stort set kan holde sig selv vedlige. Men sådan var det ikke i begyndelsen, hvor bækken flød diffust og stort set var lukket for opgang. 

Kommunerne har en opgave med at skaffe job til arbejdsløse der er berettiget til et seniorjob. Dette kunne være en god opgave som mange vil syntes var nyttigt... Bare et forslag!{jcomments on} 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd.  Kasteinstruktion og fisketeknik.
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!