danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Lørdag den 7. september 2013. Villestrup Å. Efter et døgn med uddannelse og Tradium på dagordenen var det bare rigtig dejligt at smutte en tur for den lille klarvandede å. 

130907 villestrup

Villestrup ådal er smuk uanset årstiden. 

Fortsat sparsomt med grøde og vand 

Sidste isvinter betøs at bl.a. svanerne åd grøde og rødder. Åen har derfor været stort set grødefri i år. Ligeledes har vandstanden været lav. 

Fiskede omkring femhundrede meter hvor jeg placerede en stor tørflue over de pladser som kunne holde på en havørred. Så desværre ikke noget til de store, men havde fornøjelse af at et utal af mindre ørreder gik til angreb på fluen. Heldigvis var der ingen af de små der blev kroget, men undre mig stadig over at en #2 tørflue bundet på en 0,30 mm forfangsspids ikke virker afskrækkende på de mindre ørreder. {jcomments on}

200604 moen

2020 renafiskecamp

* Da det nu er blevet muligt at rejse til Norge, vil jeg være på Rena Fiske  Camp fra den 27. juni. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig og til følge minde daglige opdateringer fra Rena på www.brakvand.dk - Fisketure fra Norge 


20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.