danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Tirsdag den 2. september 2014. Villestrup Å. Igen var Hanna Vestergaard frisk og fiskeklar. Aftalen var, at vi skulle skifte på skift. Hanna skulle primært fiske med tørflue efter ringende bækørreder, mens jeg skulle forsøge at få en havørred til at stige til den store tørflue. 

140902 villestrup1

Trods vanskelige forhold med meget høj vandstand og masser af vegetation kunne Hanna gang på gang placere fluen fristende.

140902 villestrup2

Smuk vildørred og en fiskeglad kvinde. Der var flere tilbud, men de store holdt sig fra fluerne. Havde dog en mindre havørred der i første kast sprang helt ud af vandet for at få fat i den store tørflue. Desværre blev ørreden ikke hængende på fluen. 

140902 villestrup3

Startede fiskeri på den nederste strækningen hvor vandet stod så højt, at vi havde problemer med at nå ud til åkanten. Kørte lidt højere op hvor det var lidt lettere at komme til at præsentere fluen. Desværre fik jeg rykket for kraftigt i stangen da fluen sad fast i noget vegetation. Knæk! Kom i tanke om, at jeg tidligere havde knækket den samme stang på netop samme strækning. Sluttede ved broen hvor vi mødte Michael Jensen, der også var ude for at friste opgangsørrederne med stor tørt. {jcomments on}

200604 moen

2020 renafiskecamp

* Da det nu er blevet muligt at rejse til Norge, vil jeg være på Rena Fiske  Camp fra den 27. juni. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig og til følge minde daglige opdateringer fra Rena på www.brakvand.dk - Fisketure fra Norge 


20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.