danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Tirsdag den 2. september 2014. Villestrup Å. Igen var Hanna Vestergaard frisk og fiskeklar. Aftalen var, at vi skulle skifte på skift. Hanna skulle primært fiske med tørflue efter ringende bækørreder, mens jeg skulle forsøge at få en havørred til at stige til den store tørflue. 

140902 villestrup1

Trods vanskelige forhold med meget høj vandstand og masser af vegetation kunne Hanna gang på gang placere fluen fristende.

140902 villestrup2

Smuk vildørred og en fiskeglad kvinde. Der var flere tilbud, men de store holdt sig fra fluerne. Havde dog en mindre havørred der i første kast sprang helt ud af vandet for at få fat i den store tørflue. Desværre blev ørreden ikke hængende på fluen. 

140902 villestrup3

Startede fiskeri på den nederste strækningen hvor vandet stod så højt, at vi havde problemer med at nå ud til åkanten. Kørte lidt højere op hvor det var lidt lettere at komme til at præsentere fluen. Desværre fik jeg rykket for kraftigt i stangen da fluen sad fast i noget vegetation. Knæk! Kom i tanke om, at jeg tidligere havde knækket den samme stang på netop samme strækning. Sluttede ved broen hvor vi mødte Michael Jensen, der også var ude for at friste opgangsørrederne med stor tørt. {jcomments on}

Glæd dig til Fluefiskerdagene den 23. - 24. februarLink:
Fluefiskerdage i Randers


Link:
Fluefiskerdage i Randers

Onsdag den 13. februar 2019 kl. 19.00-21.00  Mariager Fjord i Støvring. Arr.: Foreningen Waders


Tirsdag den 26. feb. 2019, kl. 19.00 - 21.00, AOF Odinsgården Udeliv i Randers - natur og fiskeoplevelser


Søndag den 5. maj: Gedde på flue - kurses, Glenstrup Sø 

Onsdag den 11. september kl. 19.00 i Rønde. Fluefiskeri fra kyst og i fjord. Arr.: Rønde og Omegns Sportsfiskerforening