danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Lørdag den 2. august 2015

150801 karup instruktion jan Snejbjerg Jensen

Jan Snejbjerg Jensen fra Sønder-Resen Lystfisker Konsortium, en ilsjæl når det gælder Karup å, fortalte inspirerende om fluer, pladser og fisk i åen.

Karup Å.

Lærerigt og inspirerende!

Min fiskeklub, Bombayfly stod for arrangementet og for aftenens grillmenu. 

Efter maden fordelte vi os på de forskellige pladser langst den legendariske å, som alle kender for sidne store havørreder. 

Jeg fiskede sammen med Thomas Schreiber. I enden af forfanget havde jeg bundet en stor tørflue som rejse et par mindre bækørreder, der heldigvis ikke kunne gabe over krogen. 

Omde øvrige klubmedlemmer, havde kontakt til havørrederne ved jeg ikke, men mon ikke der kommer en opdaring på bombayfly.dk

150801 karup beff grill fly

Efter sigende skulle fluen kunne lokke en havørred i Karup Å. Og t-bones er heller ikke så tosset inden aftenens og for nogle nattens fiskeri. 

150801 karup thomas schreiber

Fiskede sammen med Thomas Schreiber, der dog mest i fotohjørnet. Thomas har her lånt min stang!.  Havde inden turen afsat en time til et genopfrisknings fotokursus. Det var bare godt! 

200604 moen

2020 renafiskecamp

* Da det nu er blevet muligt at rejse til Norge, vil jeg være på Rena Fiske  Camp fra den 27. juni. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig og til følge minde daglige opdateringer fra Rena på www.brakvand.dk - Fisketure fra Norge 


20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.