danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Fredag den 28. marts 2014: Efter en hektisk uge gjorde det godt at søsætte i vestenden af Glenstrup Sø.

140328 glenstrup2

En af dagens tre gedder. 

Efter en uge med smerter og mange aktiviteter

I skal lige høre lidt om hvad ugen har bragt. Startede med et lægebesøg fordi der var gået betændelse i mit højre ben. Hvordan så det? Jo, torsdag da jeg kom hjem fra Sjælland, ville jeg lige ordne lidt ude i haven. Her kom jeg så til at træde på en sten der vippede og ups... I faldet stak jeg en gren ind i skinnebenet. Weekenden gik og benet blev mere og mere hævet, således at jeg kun med stort besvær kunne trække bukserne af. Pencilinen har nu hjulpet, men hele ugen har jeg gået "skævt" hvilken har resulteret i en god gang ondt i ryggen. 

Jobbmæssigt har vi på forskellig vis gjort opmærksom at det er nu der skal stemmes om OK14 der jo sætter rammerne for de næste 3 års arbejde, pension, feriefridage og alle de andre goder der betyder at vi kan leve et anstændigt liv med tid og råd til en fisketur i ny og næ! 

140328 glenstrup1

Her i dette indhak i sivene fangede jeg i slutningen af 80'erne en af mine største gedder på omkring 14 kilo. Fisken blev fanget lige inde gydetid. Idag var der ingen fisk på flue i dette område.

Dagens tur

Prøvede først om gedderne skulle stå helt inder land, som de oftest gør om foråret. Første geddekontakt fik jeg først da jeg rykkede ud over et par meter vand. 

Gedderne var ikke specielt agressive i hugget, men var derfor mere til at pille ved den store flue, som de måske har opdattet som en rival? 

Havde et par gode fisk, der viste interesse, men som ikke blev hængende. Havde ialt tre gedder i hånden inden jeg sluttede og med store smerter i ryggen kunne bære båden op til bilen. {jcomments on}

 

 

Sommeren 20202020 renafiskecamp

* Da det nu er blevet muligt at rejse til Norge, vil jeg være på Rena Fiske  Camp fra den 27. juni. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig og til følge minde daglige opdateringer fra Rena på www.brakvand.dk - Fisketure fra Norge  

Bemærk: I 2021 vil vi i samarbejde med FFF Danmark genudbyde sommer arrangementet på Rena Fiskecamp. Interesseret? Kontakt mig på hl@brakvand.dk


20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.

190613 slovenien river

Drømme -og fiskerejse? Min ven Mogens Wagner Cuber bor og har gode kontakter i Slovenien.

Læs mere!