danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Søndag den 1. juni 2014. Glenstrup Sø. Her på årets første sommerdag (og det var bestemt sommer), var Inger Fonnesbæk Damhus frisk på at tilbringe eftermiddagen i guidebåden.

140601 glenstrup inger

Vi så eller rettere skræmte en del gedder på lavt vand. Bidelysten manglede dog og kun en enkelt kom ind og "hilse på"!

Søhygge i guidebåden

Umiddelbart efter at vi satte fra land fra den lille bådbro observerede vi den første gedde, der lynhurtigt forsvandt i en hvirvel. 

Grøden og algerne er de sidste uger vokset med rekordfart og vandtemperaturen er og kommet godt op. 

Vi prøver at affiske forskellige dybder med et utal af forskellige fluer. Kun når vi var inde over det lave vand så vi gedder, der dog ikke var i bidehumør. 

Et forsøg med en stor popper på Ingers forfang resulteret dog i, at en gedde to gange rejser sig og efterlod et par store trykbølger. Desværre blev gedden ikke kroget, og den mistede også lysten til at gå til angreb på popperen.  

Tid til frokost! 

Det blev tid til at nyde Ingers lækre frokost og et par kølige pilsnere. Underholdt os med at afspille lidt kuk-kuk på Iphonen, som tydeligvis satte ekstra gang i gøens sang og bevirkede, at der blev kukket ekstra lystigt med på begge sider af søen.

Desværre kunne hverlen gøen, frokosten, eller de mange forskellige fluer, der blev sat på forfanget sætte gang i gedderne, og det blev da også kun til en enkelt! {jcomments on}

 

 

200604 moen

2020 renafiskecamp

* Da det nu er blevet muligt at rejse til Norge, vil jeg være på Rena Fiske  Camp fra den 27. juni. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig og til følge minde daglige opdateringer fra Rena på www.brakvand.dk - Fisketure fra Norge 


20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.