danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Søndag den 1. juni 2014. Glenstrup Sø. Her på årets første sommerdag (og det var bestemt sommer), var Inger Fonnesbæk Damhus frisk på at tilbringe eftermiddagen i guidebåden.

140601 glenstrup inger

Vi så eller rettere skræmte en del gedder på lavt vand. Bidelysten manglede dog og kun en enkelt kom ind og "hilse på"!

Søhygge i guidebåden

Umiddelbart efter at vi satte fra land fra den lille bådbro observerede vi den første gedde, der lynhurtigt forsvandt i en hvirvel. 

Grøden og algerne er de sidste uger vokset med rekordfart og vandtemperaturen er og kommet godt op. 

Vi prøver at affiske forskellige dybder med et utal af forskellige fluer. Kun når vi var inde over det lave vand så vi gedder, der dog ikke var i bidehumør. 

Et forsøg med en stor popper på Ingers forfang resulteret dog i, at en gedde to gange rejser sig og efterlod et par store trykbølger. Desværre blev gedden ikke kroget, og den mistede også lysten til at gå til angreb på popperen.  

Tid til frokost! 

Det blev tid til at nyde Ingers lækre frokost og et par kølige pilsnere. Underholdt os med at afspille lidt kuk-kuk på Iphonen, som tydeligvis satte ekstra gang i gøens sang og bevirkede, at der blev kukket ekstra lystigt med på begge sider af søen.

Desværre kunne hverlen gøen, frokosten, eller de mange forskellige fluer, der blev sat på forfanget sætte gang i gedderne, og det blev da også kun til en enkelt! {jcomments on}

 

 

* Onsdag den 11. september kl. 19.00 i Rønde. Fluefiskeri fra kyst og i fjord. Arr.: Rønde og Omegns Sportsfiskerforening.

* Fredag den 13. september. Foreningen Norden - guidet tur i vadehavsområdet ved Randers Fjord udløb i Kattegat. (Opdateres).

* Torsdag den 31. oktober. Foredrag om New Zealand: Natur, oplevelser og fiskeri. AOF Yderligere og tilmelding 

* Lørdag/søndag den 9. - 10. november. Fluefiskerdagene i Randers  (Opdateres)