danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Søndag den 21. september 2014. Glenstrup Sø. Jeppe Lyngsø var med på at prøve den store sø's gedder og lidt over syv kunne vi søsætte fra Holmgårde i søens vestende. Fiskerimæssigt startede dagen meget roligt og længe lå det til en nul dag. Om det var affiskningen af nye pladser, at gedderne havde fået bidelyst, eller en kombination, er umuligt at sige. Tog hjem lidt over middag og havde da haft et par hug og fire gedder i hånden. Jeppe forsatte fiskeriet, så det er med garanti blevet til noget mere...

140921 glenstrup2

Billedet viser bestemt ikke geddernes bidelyst og det var vist mere end en tilfældighed, at vi efter omkring tre timers fiskeri kunne tage dette billede inden genudsætningen.  

140921 glenstrup3

Vi havde begge flere tilbud uden at Naphans blev hængende. Jeppe havde dog succes da han med spinne stangen og en jig affiskede lidt dynere vand. 

140921 glenstrup1

Glenstrup Sø kan godt virke uoverskuelig og vi valgte at starte dagen med at fiske med forskellige fluer og over forskellig dybde. {jcomments on}

* Onsdag den 11. september kl. 19.00 i Rønde. Fluefiskeri fra kyst og i fjord. Arr.: Rønde og Omegns Sportsfiskerforening.

* Fredag den 13. september. Foreningen Norden - guidet tur i vadehavsområdet ved Randers Fjord udløb i Kattegat. (Opdateres).

* Torsdag den 31. oktober. Foredrag om New Zeland: Natur, oplevelser og fiskeri. AOF Yderligere og tilmelding 

* Lørdag/søndag den 9. - 10. november. Fluefiskerdagene i Randers  (Opdateres)