danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Søndag den 5. oktober 2014. Dagens aftale på Glenstrup Sø. Kl. 09.00 var Hanna Bossow Vestergaard som aftalt klar. Vinden var i det sydøstlige hjørne og vi valgte at søsætte Guidebåden i søens østende.

141005 glenstrup1

Hanna med en af dagens gedder. Skal siges at både måtte skifte fluer og fiske taktik for at få gedderne til at tage fat. Dagens bedste fluen var en mindre sølvfarvet flashfluen, som i de fleste tilfælde blev taget i "svævet". Dagen gav 6 gedder til os hver og desuden et utal af følgere. En anden stor oplevelse var synet af en fiskeørn omgivet af en flok irriterende måger... 

141005 glenstrup2

Gedderne gik dybt og var mere nysgerrige end i bidehumør. Flere gange oplevede vi at se gedderne følge fluen helt frem til få ventimeter for Guidebåden. To gange var der to gedder efter fluen og et par gange fik vi gedderne til at ta' ved at "lire lidt med fluen". Frokosten blev nydt i det smukke og lune oktober vejr... {jcomments on}

* Onsdag den 11. september kl. 19.00 i Rønde. Fluefiskeri fra kyst og i fjord. Arr.: Rønde og Omegns Sportsfiskerforening.

* Fredag den 13. september. Foreningen Norden - guidet tur i vadehavsområdet ved Randers Fjord udløb i Kattegat. (Opdateres).

* Torsdag den 31. oktober. Foredrag om New Zealand: Natur, oplevelser og fiskeri. AOF Yderligere og tilmelding 

* Lørdag/søndag den 9. - 10. november. Fluefiskerdagene i Randers  (Opdateres)