danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Fredag den 31. juli 2015

150731 glenstrup gedde jake

Mødte Jake Semoms fra Rugged Creek under sommerens fiskeri i norske Rena. I dag gjaldt det Glenstrup Sø og Mariager Fjord. 

Glenstrup Sø 

150731 glenstrup jake rugged creek

Fiskede nogle timer på Glenstrup sø der bestemt også har nyt rigtigt godt af den kølige og blæsende sommer. Vandet er krystalklar uden mindste antydning af grønalger. Igen i dag var der meget frisk vind og vi valgte klogeligt at blive i søens vestlige ende. Det blev til lidt geddekontakt og selvfølgelig til en masse god snak!

150731 glenstrup jake anderson

Lars Andersen fra Anderson Pontoon kom forbi. Snak om fisk, grej m.v. Efter glenstrup gik turen til Hobro for køb af pizza.

150731 glenstrup jake anderson eagelbay

Aftenens fiskeri var planlagt til Ørnedalsbugten. Først skulle der dog spises og snakkes. Ps. de forreste ølflasker var en del af min "høst" - det blev faktisk til så mange at turens brændstofforbrug blev financieret...

* Onsdag den 11. september kl. 19.00 i Rønde. Fluefiskeri fra kyst og i fjord. Arr.: Rønde og Omegns Sportsfiskerforening.

* Fredag den 13. september. Foreningen Norden - guidet tur i vadehavsområdet ved Randers Fjord udløb i Kattegat. (Opdateres).

* Torsdag den 31. oktober. Foredrag om New Zealand: Natur, oplevelser og fiskeri. AOF Yderligere og tilmelding 

* Lørdag/søndag den 9. - 10. november. Fluefiskerdagene i Randers  (Opdateres)