danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefaultGlenstrup Sø...
120902_glenstrup 
Var de første par timer de eneste der fiskede på søen. Op ad formiddagen fik vi selskab af nogle joller med dørgefiskere.
  
Da jeg lidt i seks ankom til shelterlejren og HSF's bådplads blev jeg mødt med levende lys. Tydeligt at der indtil fornylig havde været festet igennem. Gik igang med at pumpe pontoner og alt mens snakken gik kom en temmelig morgensur ud fra en af shelterne og bad om ro. Jeg sagde go' morgen, og vi satte pontonbådene i søen og satte kurse tværs over, til Getterup Odde. 

Lars Kristiansen som også var morgenfrisk, foreslog vi skulle fiske "Geddesletten". Det blev til den godt to kilometer lange strækningen mellem Gettrup Odde og Andrup Odde.  

Fiskede med en sølvflashstreamer og havde da også snart kontakt til den første gedde. Et par aborre var også interesserede...

Havde flere meget forsigtige gedder, som både viste fluen interesse i to og tre kast inden det var alvor. Også flere aborrer nappede forsigtigt til vores fluer.

Holdt frokost ved Andrup Odde og krydsede efterfølgende søen. Nu skulle norsiden fiskes! 

Desværre var der heller ikke rigtig gang i sagerne her. Var retur ved middagstid - tilsammen havde vi fanget seks gedder og to aborrer. Med til histrorien høre, at vi sejlede ialt mellem 6 og 7 kilometer, så benmusklerne blev rørt! 

Er sikker på et par kølige nætter vil sætte gang i Naphans, så mon ikke Glenstrup snart kalder!  {jcomments on}