danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Randers Fjord: Ikke en eneste af de mange vindmøller snurrede da vi lidt i ni søsatte ved Voer. Vandet var som forudset faldende. Vi drøftede om vi skulle satse på at fiske langs Kanaløen eller ro længere ind i fjorden. Vi valgte det sidste... 

130406 Randers Fjord Voer

Fødderne blev hurtigt afkølet i det kolde vand mens solen varmede godt igennem!

På lavt vand!

Bunden består af sand og mudder. Området er lavvandet udtagen hvor sejlrenden skær sig igennem. 

Roede ned til sømærket over overfor Støvringdæmningen. Fiskede både lang kanten til sejrenden og ind over det flade vand og må nok konstatere, at ørrederne endnu ikke har indtaget området. Tror de er længere inde i fjorden, men helt sikkert vil trække ud de næste par dage. 

Efter mange kast mærkede jeg endelig fisk. Først et par skub i fluen efterfugt af et kontant hug! Ørreden på omkring 50 cm., var i god form og sloges bravt inden den endte i nettet. I mavesækken, der bestemt ikke var fyldt op, var der enkelte børsteorm.

Vi krydsede fjorden. Havde endnu et hug der desværre ikke blev til mere. Lidt senere kunne Peter Albersten lande og genudsætte en mindre ørred. 

Lidt syd for Mellerup kunne vi hilse på Jan og Bendt der også var ude at vugge i pontontonbådene. 

Sejlede ind og fik en sludder med nogle sildefiskere, der ikke havde haft held. Sildene er dog kommet lyder det fra fortrolige kilder! {jcomments on}

* Skjern Å Lystfiskerfestival: Lørdag den 6. og søndag den 7. juni. AFLYST

2020 renafiskecamp

 * Uge 29: FFF-tur AFLYST PGA CORONA/ HÅBER PÅ ARRANGEMENTET KAN GENNEMFØRES 2021. Bliver det muligt, vil jeg dog være på Rena Fiskecamp i sommer. Du er velkommen til at kontakte mig. 

20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.

190613 slovenien river

Drømme -og fiskerejse? Min ven Mogens Wagner Cuber bor og har gode kontakter i Slovenien.

Læs mere!