danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

20. maj 2013. Randers Fjord: Havde håbet på dansende pinsesol og springende ørred. Imidlertid var det tåget og sigtbarheden minimal da jeg søsatte fra havnen i Udbyhøj lidt over fire.

130520 Randers Fjord udbyhoj

Startede i "Gammeldybet" og sluttede fiskeriet langs kan af sejrenden...

Blue Morning!

Da jeg sejlede ud holdt jeg mig tæt på land for ikke at fare vild i tågen. Der var ikke meget vind og langs en bræmme af pollen, var et par ørreder igang med fouragere. Sneg mig ind på fiskene og fik præsenteret min nandu rejeflue. Begge ørreder var omkring de 40 centimeter og blev selvfølgelig nænsomt genudsat.

Også hornfiskene var i morgenhumør, men det blev mest til smånapperi. Undgik dog ikke at få skæl på hænderne!

Et par kendte lokale ansigter dukkede op og søsatte deres flyderinge. Det blev til en snak om løst og fast alt imens det klarede op.

Vandet var nu også begyndt at falde så jeg tog turen ud til kanten af sejlrenden hvor det blev til flere hornfisk og yderligere tre ørreder bl.a. en på ca 60 cm. som på trods af sin pæne form og blanke udseende tydeligvis havde været på gydning. Også her blev alle fiske genudsat.

Min venstre hånd, der er alvorligt såret af gedde bid begyndte at protestere og jeg satte kursen mod havnen. Klokken var nu lidt i ti. {jcomments on}

200604 moen

2020 renafiskecamp

* Da det nu er blevet muligt at rejse til Norge, vil jeg være på Rena Fiske  Camp fra den 27. juni. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig og til følge minde daglige opdateringer fra Rena på www.brakvand.dk - Fisketure fra Norge 


20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.