danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Lørdag den 4. april 2014. Hanna Bossow var som aftalt klar kl. 09.00. Der var aftalt en tur i guidebåden med fangstgaranti. 

140405 rds fjord hanne1

Hanna stod for turens første ørred - en lidt slank fisk der fightede bravt og selvfølgelig blev genudsat.

Madpakken var smurt og humøret højt

Vidste fra en tidligere tur, at Hanna var frisk, til fugtig og køligt vejr, og til fisk. Vinden var i det sydlige hjørne og vi ikke sparet for kølige byger. 

Mærkede snart at der var ørreder i det fortsat faldende vand. 

Turen gik ud langs Kanaløen hvor vi langs den gamle sejlrende. På Voer siden var flere hundrede sildefiskere igang med at sikre sig en god forsyning lækre fjordsild.  

140405 rds fjord

Mødte Mong og Dansenegeren fra Bombay. Drengene går garenteret ikke ned på udstyr, men må sande at arbejdet med åre og svømmefødder varmer mere end sejlads med påhængsmotor. Hannas lækre madpakke gjorde her underværker og vi fortsatte fiskeriet nogle timer endnu. 

140405 rds fjord mong

Mong siger aldrig nej - slet ikke til en god påskebryg! Må dog sande at det er stærkesager, der også skal ud igen!

140405 rds fjord hanna2

Hanna satte os alle sammen på plads og med fem ørreder, der alle belev genudsat, blev hun dagens storfanger! Ellers var der fisk til alle, dog ingen af de store og blanke.{jcomments on} 

200604 moen

2020 renafiskecamp

* Da det nu er blevet muligt at rejse til Norge, vil jeg være på Rena Fiske  Camp fra den 27. juni. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig og til følge minde daglige opdateringer fra Rena på www.brakvand.dk - Fisketure fra Norge 


20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.