danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Søndag den 27. april 2014. Randers Fjord Udbyhøj Nord: En trekilos ørred, der springer lodret ud af vandet og flasher sig i  morgensolen er et af flere gode argumenter for at lette dynen og komme afsted!

140427 udbyhoj1

Klokken er fem og gearet er samlet og klargjordt til nogle gode timer. Andre, sikkert håbefulde deltagere i Fjord til Fjord konkurrencen havde fået samme ide og i en periode var vi fem der fiskede i ommrådet nord for havnen. 

Ingen bidelyst!

Men jeg pakker ud se jeg en mindre ørred jage kutlinge på det lave vand.  

Vandet er stigende og jeg vælger at sætte kursen ind i "Gammeldybet". Flere fisk viser sig i overfladen og på det lave vand i bundet af "Dybet", er det helt klart gang i den! Lader mig glide med strømmen ind i nærheden af fiskene, og vil ikke blive overrasket over, at der både var multer smolt og mindre ørreder i området. Fanget hurtigt et par mindre ørreder, men et par større fisk, der får Brakvandsrejen serveret og ignorere, dømmer jeg til at være multer. Også et par hornfisk er interesseret i fluen.

En spinnefisker og en fluefisker i samme område, kan heller ikke få fiskene til at bide.  Sætter kurser ud mod kanten af sejlrende, men ser inden da et par rigtigt pæne ørreder springe helt fri af vandet. Fluen bliver serveret, men ingen resultat...

På kanten af sejlrende bliver det til endnu et par par ørreder og da jeg lidt senere vender retur, kan jeg se tilbage på en morgen med seks ørreder i nettet på op til 45 cm. (Har besluttet at kun hjemtage fisk på plus 50 cm., så alle er genudsat)! 

140427 udbyhoj2

Det lille stenrev ved Havnen gør sig godt i morgenlys. I dag var fiskene dog mere til at vise sig end til at seriøst af bide på fluen. {jcomments on}