danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Søndag den 17. august 2014. Randers Fjord Udbyhoj: Richard Iver Kristensen og Peter Albersen var klar klokken 06.00. Vandet var faldende og vi besluttede at fiske med strømmen ud i yderfjorden og efterfølgende tage turen retur med det stigende vand. 

140817 rds fjord udbyhoj 1

Holder en frokost pause inden fjorden krydses for lidt fiskeri i "Sækken" og langs sejrenden på sydsiden.

Et par afhoppere og lidt småørreder

Vi fangede alle ørreder. Desværre var det de små fisk der blev hængende... Havde fornøjelse at at have to rigtige gode ørreder der tog min "Udbyhøj" på kanten af sejlrenden. Første fisk huggede forsigtigt, så jeg troede, der igen var tale om en undermåler. Kort tid efter tog ørreden et langt og hidsigt udløb ud over det dybe vand. Her blev det til et par tunge rusk inden fluen slap sit tag.... Den anden mistede ørrede tog fluen hvorefter den ruskede uden at jeg kunne få den fra bunden. Snart var den også fri! 

140817 rds fjord udbyhoj 2

Sejlrenden er smal og selv om der både er vind og strøm er det uproblematisk et krydse fjorden.

140817 rds fjord udbyhoj 3

Riggede en stang til med en synkende line og en belastet flue, og en stang monteret med line med en let synkende spids. Fangede 6 mindre ørreder og en enkelt hornfisk. {jcomments on}

200604 moen

2020 renafiskecamp

* Da det nu er blevet muligt at rejse til Norge, vil jeg være på Rena Fiske  Camp fra den 27. juni. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig og til følge minde daglige opdateringer fra Rena på www.brakvand.dk - Fisketure fra Norge 


20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.