danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Søndag den 2. november 2014. Dagen blev brugt i den ydre del af Randers Fjord hvor Rasmus Petersen skulle guides. Det blev til en hyggelig dag med god snak om vores liv, fiskeoplevelser og grej.

141102 guide rds fjord 1

Ankom til endu en dag med sol og efterårstiden en høj temperatur. Vinden var i det sydvestlige hjørne og var vandet faldt lidt inden det satte ind med en vandstigning på omkring en halvmeter. Ørrederne var der, men de var bestemt ikke særligt samarbejdsvillige. Styrede guidebåden over de bedste pladser langs sejlrenden og inde i Gammeldybet.  

141102 guide rds fjord 2

Rasmus havde riggen en stang til med en I-line og en med synkeline og var således forberedt til affiskning af alle vanddybderne. Det blev i løbet af dagen til nogle nap og fire mindre ørreder i nettet. Håber nu på, at Rasmus fik en god fornemmelse af fiskeriet fra pontonbåde og mulighederne på fjorden! {jcomments on}

 

 

 

* Skjern Å Lystfiskerfestival: Lørdag den 6. og søndag den 7. juni. AFLYST

2020 renafiskecamp

 * Uge 29: FFF-tur AFLYST PGA CORONA/ HÅBER PÅ ARRANGEMENTET KAN GENNEMFØRES 2021. Bliver det muligt, vil jeg dog være på Rena Fiskecamp i sommer. Du er velkommen til at kontakte mig. 

20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.

190613 slovenien river

Drømme -og fiskerejse? Min ven Mogens Wagner Cuber bor og har gode kontakter i Slovenien.

Læs mere!