danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Søndag den 22. marts 2015.

150322 voer guide1

Dagen startede med minusgrader, kolde fingre og frisk vind. Fandt dog læ og sol...

Randers Fjord, Voer.

150322 voer guide2

Lars Andersen og Henrik Vedel (Mong) var også en tur på fjorden. 

Lars Jacobsen fra det nordjydske var den heldige vinder af en tur i guidebåde, som var blevet udlodet i forbindelse med Mariager Fjord Cuppen i 2014. 

Efter et længere tilløb, blev det aftalt at vi skulle prøve forårsfiskeriet på Randers Fjord. Guidebåden blev søsat ved Voer og vi satte kursen mod Grund Fjord. 

På trods af vandvending og faldende vand, var der langt mellem de hugvillige ørreder.. Fangede en enkelt på en Udbyhøj og have flere ørreder der huggede uden give anden fornøjelse end et par enkelte rusk. 

Efter frokosten, som blev holdi en lille læfyldt vig mellem sivene, fik Lars Jacobsen mulighed for at prøve en pontonbåd, mens Lars Andersen fik plads på forsædet i Guidebåden. 

Lars Jacobsen satser på at blive cerificeret kasteinstruktør i forbindelse med den kommende FFF.DK messe i Kolding. Sikker på, at dagens mange kast har styrket kastemuskerne således at certifikatet kommer i hus. {jcomments on}

Sommeren 20202020 renafiskecamp

* Da det nu er blevet muligt at rejse til Norge, vil jeg være på Rena Fiske  Camp fra den 27. juni. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig og til følge minde daglige opdateringer fra Rena på www.brakvand.dk - Fisketure fra Norge  

Bemærk: I 2021 vil vi i samarbejde med FFF Danmark genudbyde sommer arrangementet på Rena Fiskecamp. Interesseret? Kontakt mig på hl@brakvand.dk


20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.

190613 slovenien river

Drømme -og fiskerejse? Min ven Mogens Wagner Cuber bor og har gode kontakter i Slovenien.

Læs mere!