danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefaultUdbyhøj, Randers Fjord
120425_udbyhoj_gl_dyb
 
En fyraftenstur gav en god snak med den nye havnefoged og nogle gamle venner...

Da jeg ankom fik jeg en god snak med Christian, den nye havnefoged. Vi snakkede bl.a. om den nye havn der er ved at være færdig, og hvor der fortsat er ledige pladser. Selvfølgelig kom vi også ind på søsætning af pontonbåde og det blev her aftalt, at jeg snarest opdaterer mine sider om fiskemulighederne i fra Udbyhøj Nord. 

Vandet var faldende og jeg fiskede ind mod Gammel Dybet hvor jeg mødte to gamle fjord veteraner, Johan og Lars, der efter mere end 30 års fiskeri i området kender fiskeriet og op og nedgangsperioderne. Lars der nok er den mest konservative fortæller, at han udelukkende benytter en Black Ghost lignende streamer som da også har resulteret i mange hundrede ørreder igennem de mange år. Møder også en spinnefisker, der dog i dag har udskiftet "jernet" med bombarda og flue. Spinnefiskeren der tit har døjet med grøde fik naturligvis udleveret en prøvepakke af brormands Weedbuster's. 

Havde kontakt til en del hornfisk og lidt ørreder. Havde tre mindre ørreder på mellem 38 og 45 cm. inde og vende inden jeg lidt over otte drog mod Randers og den spændende CL kamp på TV.