danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Lørdag den 1. juni 2013. Kobberhagen, Djurland: Afgang fra Randers klokken 03.00. Det er ikke rigtigt mørkt og i horisontens nordøslige retning skimtes den kommende dag! 

130601 kobberhage1

Var i vandet kvart over fire og der skulle ikke mange kast til før end jeg mærkede de første hornfisk. 

Masser af liv

Havde hele kysten for mig selv og gav mig derfor god tid til at fiske omkring den Kobberhagen hvor strømmen får den velvoksne blæretang til at bølge og svaje. 

Her blev dog i første omgang kun til hornfisk og småtorsk. Lidt længere sydpå, omkring det lille rev, forgreb en mindre ørred sig på fluen. 

Fortsatte fiskeriet mod Elsegårde og røg snart ind i en stor flok små sej. Der var masser af dem, desværre kun i samme (lille) størrelse - lad os krydse fingre for at disse herlige fisk bliver i området og vokser sig større!

På vejen retur var et par fjæsing alvorligt interesseret i fluen. "Fjæsingrøret" som også i "nødstilfælde" bruges som pisserør, måtte i brug...

Sluttede omkring kl. 11.00 og fik en snak med et par UV'ere der var på multejagt. De foralte at de havde set tre stykker omkring Jernhatten, men også at de ikke havde set nogle her ved Kobberhagen. 

130601 kobberhage2

Kobberhagen og strækningen mod Elsegårde. 

130601 kobberhage3

Udover fugle, lydene, et par marsvin og fiskene, er der god mening i at komme ud! {jcomments on}