danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Lørdag den 27. september. Randers Fjord og Stensgårde ved Grenå: Vores gode ven Stephan Nielsen havde arrangeret tur til Norddjurland. En flok fiskelystne svenskere skulle guides! 

130927 rdsfjord svenskduo

Fredag var der tur på fjorden. Nogle af svenskerne skulle prøve at fiske fra pontonbåd, andre vadefiskede og alle havde kontakt til ørrederne. 

130927 stensgaard guiden ror

Lørdag blev vi delt i to hold. Nogle valgte fjorden, mens andre forsøgte sig på Djurslandskysten.

130927 stensgaard lars anderson

Vejret var på trods af årstiden med os. På billedet holder bådbygger Lars Andersen en velfortjent pause og håber på at eventyret efterfølgende begynder!

130927Stensgaarde klinter

Stecielt Lars Andersen havde god grund til at "Fiske Dansk". Samling af 6 pontontonbåde samt instruktion tære på kræfterne. Stephan Nielsen, som i Sverige er kendt som "Dansken" og grejforretningen Sporting, kom dog hurtigt i form som pontonbådsbådfisker. 

Mens "klienten" holder pause fisker guiden. Det blev til et par mindre ørreder. I øvrigt var der kun få der så noget til ørrederne under klinterne. Bunden er eller perfekt! Lidt mere held var der ved Fornæs hvor der bl.a. blev landet og genudsat en ørred på 70 cm. 

130927 rdsfjord Cath release

Kun to ørreder endte på spisebordet. Også i Sverige er Catch & Release slået an. 

130927 rdsfjord pause

Pontonbådsfiskerne mødtes som aftalt med "fodfolket". 

130927 rdsfjord regnbue

Det er sjældent, endda meget sjældent at vi fanger regnbueørreder i Randers Fjord. Også denne ørred blev genudsat så måske? 

130927 rdsfjord solnedgang

Der blev fisket igennem og sådan skal det også være. Tilgengæld var der ro og snorken allerede inden midnat. {jcomments on}