danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Torsdag den 12. februar 2015

150212 polderev2

Dagen var blygrå og vandkold. Vinden kom på langs med kysten, fra den sydlige retning.

Djursland, Grenå, Polderrevet

Mødeaktivitet hos mine gode kollegaer i 3F's Grenå afdeling, var en oplagt mulighed for at nedkøle lidt af den altid tilstedeværende fiskefeber. 

Eftermiddagsturen gik til Polderrevet, der er beliggende lidt syd for Grenå Havn. På begge sider af revet er der sandstrand, der selvfølgelig godt kan give en ørred eller to, men som jeg syntes er lidt kedeligt at fiske over i længere perioder. 

Strømmen er sydgående og vandet en smule uklart. 

Havde ikke fisket mange minutter før en jeg mærkede puf i fluen. Ørreden fugte efter 4-5 meter og huggede da jeg hold en pause med indtagningen. Kunne figthe den lille ørred og også afkroge den uden af fisken kom op af vandet.

Fiskede endnu en god time, men mærkede ikke mere til ørrederne.

Mødte et par marsvin der kom meget tæt på ponponbåden. En anden fluefisker der ville prøve revet, opgav efter mindre en ti minutters fiskeri. 

150212 polderev1

Dagens eneste ørred tog fluen efter få kast! {jcomments on}

200604 moen

2020 renafiskecamp

* Da det nu er blevet muligt at rejse til Norge, vil jeg være på Rena Fiske  Camp fra den 27. juni. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig og til følge minde daglige opdateringer fra Rena på www.brakvand.dk - Fisketure fra Norge 


20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.