danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Fredag den 24. juli 2015

Efter beregningerne skulle der være gode fiskemuligheder både aften og morgen. Sommervejret snød os dog

Lastet med sovegrej, mad, cognac, pilsnere og diverse grej...

Djursland, Helgenæs, Esby

 150725 esby bjarne fries

Havde regne med svag fralandsvind, men regnet forkert. Med pålandsvind sydfra måtte vi kontatere at det flød med diverse løsreven vegetation. Inden under land var vandet desuden temmeligt farvet. 

150725 esby dyrket

Billedet viser hvor lidt der er tilbage af vores oprindelige kystnatur og hvorfor alle gode kræfter bør bekæmpe de planlagte lempelse omkring fredningen her!

150725 esby grill

Havde planlagt at tilbringe natte på Lushage. Desværre var vandet her farvet og fyldt med flydende grøde. Valgte istedet at returnere til Esby. På vejen retur "løb" jeg ind i et par spændende "hotspots" - lavvandede området med sten og blæretang omgivet af 3-4 meters vanddybde hele vejen rundt.

150725 esby leif fisk

Leif Christensen fangede turens eneste ørred, der viste sig i et mindre spring og efterfølgende tog Leifs flue. Ellers blev til småtorsk, sej og fjæsing til vi andre. 

Aflyst morgenfiskeri

Ved titiden lagde vinden sig endeligt, men allerede en time efter blev der igen tændt for den store blæser. Sluttede med en Cognac og sagde godnat. Planen var morgenfiskeri fra ved fire tiden. 

Vågnede til lyden vind og regn. I løbet af natten var det blæst yderligere op og det regnede vedvarende.

Leif drog ud i mørket, men mærkede kun lidt til hornfiskeren. 

Fik en kop kaffe og besluttede at pakke sammen inden den mere heftige regn og vind satte ind. Var hjemme lidt over seks. 

{jcomments on}