danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

 Onsdag den 5. juni 2019.190605 jernhatten mong lars

Henrik Minor Vedel og bådbygger Lars Andersen har sat kursen.

Djursland, Jernhatten

Dagens tur gik til det område som Venstre regeringen vil plastre til med storforurenende havdbrug hvis de får magt som de har agt. Som mange andre håber jeg på et grønt flertal ved agens folketingsvalg, og dermed et endeligt farvel til planerne om fiskeopdræt i åbne netbure, der ud over at forurene også vil skæmme området katastrofalt!

Fiskede i dag sammen med Peter Olesen, Lars Andersen og Henrik Minor Vedel. 

Vinden var i det sydlige hjørne og der var lidt dønninger, der for de fleste af os ikke betød noget. Værre var det for Henrik Minor Vedel også kendt som Mong. Der gik ikke lang tid før en søsygen meldt sig og kun en lille ørred på fluen forhindrede en hurtig landgang. 

Havde håbet på at kunne finde nogle makreller og afsøgte de sædvanligvis gode pladser med 5 - 6  meters dybde. Desværre uden at finde "hurtigsvømmerne". Men modsat makrellerne, var der rigeligt med hornfisk. 

På vejen hjem stoppede jeg ved Sjellerbro (Allingeåen). Kunne her nyde synet af majfluer og i ny og nå en ørred der inhalerede det smukke måltid. Også mågerne nød godt af føderigeligheden. 

190605 jernhatten hornfisk

Der var en del hornfisk både tæt på land og ud over 5 - 6 meter vand. 190605 jernhatten sej

Fandt et område med en del mindre sej. Ærgerligt at de sjældent bliver større her i området.190605 jernhatten

Jernhatten rager godt op i landskabet og i perioder kunne nyd hele tre glenter svæve i opvinden.