danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

100820_fornaes

Nød en dejlig formiddag, hvor jeg var tæt på marsvin og den fantastiske bund som man finder ved bl.a. Fornæs. Specielt når jeg fisker fra pontonbåden er der frit syn til alle herlighederne!

Skulle køre fruen på job og var ikke fremme før en godt syv, hvilken ikke er optimalt på denne årstid hvor jeg foretrækker at fiskeriet i timen inden solen står op.....

Vandet stor næsten stille, men skulle snart få fart på i nordgående retning. Da der for alvor kom gang i vandet, var det smukt at se hvorledes blæretang og anden vegetation dansende svajer sig over den stenede bund. I det det meget klare vand, kunne jeg også se adskillige fiskestimer med ca 3 - 5 centimeter lange fisk. Havde håbet på at møde en af de større ørreder, lidt multer og måske en makrel, som der regelmæssigt fanges i området det meste af sommeren - men desværre!

Fangstmæssigt blev det imidlertid kun til et par smånap (hornfisk) og en enkelt ørred, der måtte en tur ind og vende. Oplevede desuden et par marsvin der roterede omring Outlaw'en i klapafstand på ikke mere end godt halvanden meter vand.

{jcomments on}

Glæd dig til Fluefiskerdagene den 23. - 24. februarLink:
Fluefiskerdage i Randers


Link:
Fluefiskerdage i Randers

Onsdag den 13. februar 2019 kl. 19.00-21.00  Mariager Fjord i Støvring. Arr.: Foreningen Waders


Tirsdag den 26. feb. 2019, kl. 19.00 - 21.00, AOF Odinsgården Udeliv i Randers - natur og fiskeoplevelser


Onsdag den 11. september kl. 19.00 i Rønde. Fluefiskeri fra kyst og i fjord. Arr.: Rønde og Omegns Sportsfiskerforening