danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

100820_fornaes

Nød en dejlig formiddag, hvor jeg var tæt på marsvin og den fantastiske bund som man finder ved bl.a. Fornæs. Specielt når jeg fisker fra pontonbåden er der frit syn til alle herlighederne!

Skulle køre fruen på job og var ikke fremme før en godt syv, hvilken ikke er optimalt på denne årstid hvor jeg foretrækker at fiskeriet i timen inden solen står op.....

Vandet stor næsten stille, men skulle snart få fart på i nordgående retning. Da der for alvor kom gang i vandet, var det smukt at se hvorledes blæretang og anden vegetation dansende svajer sig over den stenede bund. I det det meget klare vand, kunne jeg også se adskillige fiskestimer med ca 3 - 5 centimeter lange fisk. Havde håbet på at møde en af de større ørreder, lidt multer og måske en makrel, som der regelmæssigt fanges i området det meste af sommeren - men desværre!

Fangstmæssigt blev det imidlertid kun til et par smånap (hornfisk) og en enkelt ørred, der måtte en tur ind og vende. Oplevede desuden et par marsvin der roterede omring Outlaw'en i klapafstand på ikke mere end godt halvanden meter vand.

{jcomments on}

2020 renafiskecamp

* Da det nu er blevet muligt at rejse til Norge, vil jeg være på Rena Fiske  Camp fra den 27. juni. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig og til følge minde daglige opdateringer fra Rena på www.brakvand.dk - Fisketure fra Norge 

20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.

190613 slovenien river

Drømme -og fiskerejse? Min ven Mogens Wagner Cuber bor og har gode kontakter i Slovenien.

Læs mere!