danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

  Fjellerup. Sidste weekend var der is fra kanten og et godt stykke ud. Sydlig vind og plustemperaturer havde gjort sit til at vi i dag kunne fiske. Lagde med det samme mærle til at der var flere sæler der boltrede sig omkring de store sten ved revet.....

110115_fjellerup

Efter lidt forsinkelse som følge af at Søren havde glemt pontoner og waders, kunne vi søsætte på standen neden for Prebens fisk. 

Nysgerrige sæler

Sælerne syntes åbenbart det var morsom at følge pontonbådende. Konstant dukkede der, et par kastelængder fra os, et par nysgerrige sælhoveder op af det kolde vand. Roede ellers næsten ned til FDM Campingpladsen blot for at konstaterer at sælerne fulgte med. 

Fiskede de ellers gode strækninger mellem revlerne og omkring revet uden mærke eller se noget til ørrederne. Fisk blev det dog til, da jeg fra Sørens fryser fik fisket et par pakker torskefilleter og fem makreller op. (Søren er også havfisker og syntes jeg trængte til fisk!). Vandtemperaturen lå på mellem 1 og 2 grader. 

{jcomments on}

 

* Skjern Å Lystfiskerfestival: Lørdag den 6. og søndag den 7. juni. AFLYST

2020 renafiskecamp

 * Uge 29: FFF-tur AFLYST PGA CORONA/ HÅBER PÅ ARRANGEMENTET KAN GENNEMFØRES 2021. Bliver det muligt, vil jeg dog være på Rena Fiskecamp i sommer. Du er velkommen til at kontakte mig. 

20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.

190613 slovenien river

Drømme -og fiskerejse? Min ven Mogens Wagner Cuber bor og har gode kontakter i Slovenien.

Læs mere!