danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Djursland, Kobberhagen. Pas på! Sommeren og dermed fjæsingen er kommet!
110602_morgen_kobberhage_ponton
Lars Andersen, Kent Grooth og Kim fisker omkring Kobberhagen

Med Jernhatten og solopgangen i baggrunden er det på det nærmeste en synd ikke at få sparket dynen af sig og komme ud! Mødtes som aftalt klokken 4 med Lars Andersen. Godt en time senere ankom Kent og Kim.

Lagde hurtigt ud med et par hornfisk og fornemmede at det i dag skulle være på strækningen mellem Kobberhagen og Elsegårde der skulle fiskes!


110602_fjasing
Snart var der fjæsing. Heldigvis blev det kun til at par stykker, men kommer varmen vil fjæsingen de næste måneder være et stiksikkert hit langs hele Djursland!

110602_torsk
Lidt mere tilfreds blev jeg da et par småtorsk tog fluen. Tænkte på de gode gamle dage, hvor en morgen på kysten om ikke andet altid gav et par gode stegetorsk!
110602_morgen_orred
Lagde ud med at miste en ørred midt i fyrrene. Lidt senere blev det til en genudsætter lige omkring målet. Sluttede med denne der skulle vise sig at måle lige under 60 centimeter. {jcomments on}

 

200604 moen

2020 renafiskecamp

* Da det nu er blevet muligt at rejse til Norge, vil jeg være på Rena Fiske  Camp fra den 27. juni. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig og til følge minde daglige opdateringer fra Rena på www.brakvand.dk - Fisketure fra Norge 


20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.