danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefaultGudenåen ved Randers lørdag den 24. november 2012...
121124_gudenaaen_thomas_sams
Super vejr, mange fiskere, joller og kajakker, men få gedder! Og med kun en måned til jul syntes vi Naphans også skulle se at komme i julestemning! 

Tror at Naphans var lidt ude af form efter gårdsdagens julefrokoster, der sikkert har være vilde og våde... Søsatte over middag ved Kajakklubben, hvor Thomas Sams og var klar. 

Startede med at ro godt en lille kilometer opstrøms - det gav varmen!

Der skulle ikke mange kast til før end at Thomas Sams havde den første lille gedde på fluen. Snart var der igen et tilbud.

Vejret var superflot med høj novembersol og stort set ingen vind. Vandet var nu stigende og der var stort set ingen strøm i Gudenåen. 

Det kneb mere med mig. Og i løbet af de næsten timer blev det også kun til tre angreb på fluen uden at Naphans blev hængende. Havde sågar en gedder der hele to gange bed efter fluen uden at blive hængende. Mere heldig var Thomas, der kunne lande og genudsætte tre gedder i løbet af eftermiddagen! 

Flere bid det dog ikke til, og vi blev enige om, at det under vandet var rygtes, at man skulle holde sig for flashfluerne og for den store ydmygelse det må være at blive påført en rød hue med hvis kant og dusk...