danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

1. marts 2013: Hverken rom med the eller nogle af de øvrige, ellers udemærkede husråd mod forkølelse havde hjulpet på helbredet. Spørgsmålet var om en fisketur kunne være den rette medicen? 

 

130301 gudenaa kajakklub

Da jeg over middag søsatte var tempereturen nået op 7 plusgrader. I læ mellem sivene med solen i ansigtet føltes det for alvor som forår! 

Vandet var stadig svagt stigende så det var ikke noget problem at ro lidt opstrøms og fiske langsomt ned gennem det sydlige løb. 

Overraskende nok var vandet allerede klaret så meget op, at jeg mange steder tydeligt kunne se bunden.

Gedderne var ikke specielt hugvillige, og der skulle kastet nogle gange før den første gik på fluen. Lidt hurtigere gik det med anden gedde - begge mindre hangedder med masse af igler på maveskindet...

Efter et par timer gik turen retur i det nu moderat faldende vand... Om turen til åen har hjulpet på forkølelsen, er det ennu for tidligt at sige noget om. Men mon ikke? {jcomments on}

* Skjern Å Lystfiskerfestival: Lørdag den 6. og søndag den 7. juni. AFLYST

2020 renafiskecamp

 * Uge 29: FFF-tur AFLYST PGA CORONA/ HÅBER PÅ ARRANGEMENTET KAN GENNEMFØRES 2021. Bliver det muligt, vil jeg dog være på Rena Fiskecamp i sommer. Du er velkommen til at kontakte mig. 

20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.

190613 slovenien river

Drømme -og fiskerejse? Min ven Mogens Wagner Cuber bor og har gode kontakter i Slovenien.

Læs mere!