danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

1. maj 2013. Gudenåen ved Randers: Efter taler, fællessang, grillpølser og fadøl gik turen til åen...

130501 gudenaa randers

Gudenåen ved Randers på en solrig majdag. 

Så er det forår!

En rask beslutning og jeg var nede ved åen klokken 17.00. Vandstanden var høj og der var stort set ingen strøm! Men snart skulle vandet vende og jeg ved, at det er ensbetydende med at gedderne trykker sig og er vanskelige at lokke til fluen. 

For en uge siden, var der kun geddekål i "fingerstørrelse". Lyset og varmen har dog for alvor sat gang i væksten og jeg kunne på bunden nu se geddekål i "håndstørrelse".

Også andre havde fået den gode ide at bruge en del af 1. maj på lidt geddefiskeri. Mødte et par joller og nogle gutter der fiskede med døde agnfisk. Så blandt andet at de landede et par pæne og godt udlegede gedder. 

Havde selv to der ikke kunne modstå den kobberfarvede flue begge gedder var mærket at gydningen. Den ene havde desuden et par bidmærker hen over ryggen, så det har helt sikkert gået lystigt til under parringen... Var sulten og træt da jeg sluttede kl. 19.00. Vandet var nu også kraftigt faldende og strømmen stærk. {jcomments on}

* Skjern Å Lystfiskerfestival: Lørdag den 6. og søndag den 7. juni. AFLYST

2020 renafiskecamp

 * Uge 29: FFF-tur AFLYST PGA CORONA/ HÅBER PÅ ARRANGEMENTET KAN GENNEMFØRES 2021. Bliver det muligt, vil jeg dog være på Rena Fiskecamp i sommer. Du er velkommen til at kontakte mig. 

20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.

190613 slovenien river

Drømme -og fiskerejse? Min ven Mogens Wagner Cuber bor og har gode kontakter i Slovenien.

Læs mere!